Porsche Connect – din digitala andrepilot.
Porsche Connect – din digitala andrepilot.

När du kör din sportbil är vägen i fokus. Körkänslan. Körglädjen. För att du ska kunna njuta fullt ut övertar Porsche Connect allt det andra genom att fungera som gränssnitt mellan dig och din Porsche. Din digitala andrepilot är med dig före, under och efter körturen och är integrerad i din smartphone och i din bil.

Porsche Connect gör att den digitala och den verkliga världen flätas in i varandra genom att använda trafikinformation i realtid och trådlös anslutning. För att du ska kunna fokusera på det viktiga, körglädje.

Charging Planner – för oavbruten körglädje.

Charging Planner beräknar alltid den snabbaste rutten åt dig och din Taycan och räknar även in nödvändiga laddningspauser – allt i realtid. Allt förbereds alltså åt dig efter aktuell trafikinformation och med hänsyn till bilens aktuella räckvidd.

Porsche Connect – din digitala andrepilot.Porsche Connect – din digitala andrepilot.Porsche Connect – din digitala andrepilot.

Utbudet hos Porsche Connect varierar beroende på modell och land. Informationen på den här sidan är avsedd att ge dig en allmän överblick. För att se vilka tjänster som är tillgängliga i din bil loggar du in på Connect Store med ditt Porsche ID.  

Funktioner

Navigation och satellitkarta – alltid den snabbaste vägen.
Navigation och satellitkarta – alltid den snabbaste vägen.
Reagera på trafiken – i realtid. Du får bekvämt uppdateringar om rutter, trafik och köer via röststyrningen. På så sätt kan du njuta optimalt av körningen¹.
¹Beroende på lokala förordningar kan tjänsten “Satellitkarta“ vara helt eller endast delvis tillgänglig vid körning, eller endast tillgänglig när bil står stilla.
Porsche Connect-appen – all information du behöver i ett ögonkast.
Porsche Connect-appen – all information du behöver i ett ögonkast.
Det finns i din hand: med Porsche Connect-appen kan du avläsa mycket av fordonsinformationen du behöver via din smartphone, vart du än befinner dig. Du kan till exempel styra luftkonditioneringen¹, bilens lås och mycket mer.
¹Tjänsten är bara tillgänglig för E-Hybrid- och BEV-modeller.
Porsche röstassistent – tar dig på orden.
Porsche röstassistent – tar dig på orden.
Ett par enkla röstkommandon räcker. Vill du ändra rutten under färden? Vill du få den senaste väderleksrapporten? Eller ställa in luftkonditioneringen på den perfekta temperaturen? Din sportbil gör det åt dig¹.
¹Tjänsten Röstigenkänning är tillgänglig på tyska, engelska, franska, italienska och spanska. För att kunna använda Röstigenkänning med något av dessa språk måste språket ställas in i Porsche Communication Management (PCM).
Sökfunktionen – alla mål, all information.
Sökfunktionen – alla mål, all information.
Det finns ingen plats i närheten som du inte kan hitta. Med Porsche Communication Management kan du söka och hitta restauranger med bedömningar, bensinstationer med aktuella priser och parkeringsplatser som är gratis. Det är enkelt tack var online-mål och navigationsdatabasen.
Inbyggd Apple Music – det perfekta soundtracket när du kör.
Inbyggd Apple Music – det perfekta soundtracket när du kör.
Tryck bara på Apple Music på pekskärmen i Taycan för att strömma 50 miljoner låtar utan annonser, med spellistor som passar alla sinnesstämningar och de bästa programmen på globala liveströmmar. Data för musikstreaming ingår. Du kan dessutom skapa din egen station baserat på låtar som spelas upp på radion när du kör. Nya ägare får Apple Music kostnadsfritt i upp till 6 månader.
Image courtesy of !K7 Music.
Apple Music-prenumeration krävs. Data för musikströmning ingår i tre år. 

Ytterligare funktioner

Dessa funktioner är bara ett litet urval av alla funktioner och tjänster som Porsche Connect¹´² erbjuder. En översikt över alla tjänster som är tillgängliga för din bil hittar du i Porsche Connect Store.

Upptäck Connect Store

¹Grunden för Porsche Connect är LTE-modulen. Den har en SIM-kortsläsare för smidig användning och optimerad uppkoppling. I vissa länder har du också ett integrerat LTE-kapabelt SIM-kort med inkluderad datavolym.
²Utbudet hos Porsche Connect varierar beroende på modell och land. Informationen på den här sidan är avsedd att ge dig en allmän överblick. För att se vilka tjänster som är tillgängliga i din bil loggar du in på Connect Store med ditt Porsche ID.  

Porsche Connect i vardagen

Vi följer en initiativtagare till festivaler, en konstnär och en företagare i vardagen. De berättar hur Porsche Connect underlättar för dem i vardagen.

Öga för nyheter.
Nya vägar på Sylt.
Berlin utan köer.
En utflykt i Erzgebirge.

Så fungerar Porsche Connect.

1. Registrering
För att kunna utnyttja Porsche Connect måste du ha ett Porsche ID. Det är din nyckel till vårt digitala utbud. Om du köper din Porsche hos en auktoriserad återförsäljare hjälper din säljare dig med att skapa ett konto. Därefter kommer ett e-postmeddelande med ditt Porsche ID och en länk som du kan använda för att registrera dig på My Porsche.
2. Aktivera tjänsterna
I My Porsche kan du aktivera enskilda tjänster och förlänga dem när abonnemangsperioden löpt ut. Här kan du även köpa tilläggstjänster. På startsidan i My Porsche visas den åttasiffriga parkopplingskoden som du behöver för att kunna använda Porsche Connect-tjänsterna i din bil. För att kunna använda Porsche Connect-tjänsterna behöver ha en internetanslutning i bilen. Mer information och anvisningar hittar du i hjälpavsnittet i Porsche Connect Store.
3. Använda tjänster
Med ditt Porsche ID kan du ansluta bilen till din smartphone. Med Porsche Connect-appen får din smartphone även åtkomst till Connect-tjänsterna. Därmed kan du använda tjänster och funktioner från Porsche Connect direkt i PCM eller få åtkomst till dem via din smartphone. Du kan dessutom använda My Porsche och konfigurera och aktivera tjänsterna på en dator eller en mobil enhet.
Har du fler frågor?
Du hittar mer information om tillgänglighet av tjänsterna samt svar på dina frågor om registrering och aktivering av Porsche Connect-tjänsterna i din bil i Porsche Connect Store.

Porsche Connect Store

Tillgänglighet i din Porsche.

Porsche Connect är tillgänglig i olika modeller från Porsche från årsmodell 2017. Detta gäller inte Macan Turbo. Mer information om din modell hittar du i Porsche Connect Store. Klicka på din bildmodell.