Porsche Connect – Uw digitale copiloot.
Porsche Connect – Uw digitale copiloot.

Tijdens het rijden met de sportwagen ligt de focus op de weg. Op het rijgevoel en rijplezier. Om te zorgen dat u maximaal van alles kunt genieten, neemt Porsche Connect alle andere zaken over als een soort interface tussen u en uw Porsche. Als digitale copiloot voor, tijdens en na het rijden, op de smartphone en in uw voertuig geïntegreerd.

Dankzij Porsche Connect en de real time informatie en naadloze netwerkverbinding worden de digitale en de echte wereld met elkaar verbonden. Zo kunt u genieten van onvervalst rijplezier.

De Charging Planner – Voor onophoudelijk rijplezier.

De Charging Planner berekent voor u en uw Taycan altijd in real time de snelste route, inclusief vereiste laadstops. Aan de hand van de huidige verkeerssituaties en rekening houdend met uw resterende actieradius bent u zo op alles voorbereid.

Porsche Connect – Uw digitale copiloot.Porsche Connect – Uw digitale copiloot.Porsche Connect – Uw digitale copiloot.

Het Porsche Connect-gamma verschilt per model en beschikbaarheid per land. De informatie op deze pagina is bedoeld om u een algemeen overzicht te geven. Voor de beschikbaarheid van de service in uw voertuig, logt u in bij de Connect Store met uw Porsche ID.

Functies

Navigatie en satellietkaart: altijd de snelste route.
Navigatie en satellietkaart: altijd de snelste route.
Reageer in real time op het verkeer. Gebruik spraakbediening om route-updates, verkeersupdates en file-informatie te krijgen. En zo optimaal van de rit te kunnen genieten¹.
¹Afhankelijk van de lokale wetgeving, is de service 'Satelliet kaart' geheel of slechts gedeeltelijk beschikbaar tijdens het rijden, danwel alleen stationair beschikbaar.
De Porsche Connect App: alle informatie in één oogopslag.
De Porsche Connect App: alle informatie in één oogopslag.
U hebt alles in de hand: Met de Porsche Connect App kunt u op uw smartphone veel voertuiggegevens op afstand aflezen en zelfs uw airco¹, de voertuigvergrendeling en nog veel meer regelen.
¹Deze dienst is alleen beschikbaar voor E-Hybrid en BEV-modellen.
De Porsche Spraakassistent: bedient u op uw wenken.
De Porsche Spraakassistent: bedient u op uw wenken.
Een paar eenvoudige spraakcommando's volstaan. Wilt u tijdens het rijden uw route wijzigen? Actuele weersinformatie weten? Of liever uw airco op de perfecte temperatuur instellen? Uw sportwagen doet het voor u¹.
¹De dienst Voice Pilot is beschikbaar in de talen Duits, Engels, Frans, Italiaans en Spaans. Om Voice Pilot in de genoemde talen te kunnen gebruiken, moet de betreffende taal in het Porsche Communication Management (PCM) worden ingesteld.
De 'Finder': alle bestemmingen, alle informatie.
De 'Finder': alle bestemmingen, alle informatie.
Er is geen enkele plaats in uw buurt die u niet kunt vinden. Zoek met uw Porsche Communication Management naar restaurants inclusief beoordelingen, tankstations inclusief actuele prijzen en vrije parkeerplaatsen. Heel eenvoudig dankzij de online bestemmingen en de navigatiedatabase.
Streamen met geïntegreerde Apple Music.
Streamen met geïntegreerde Apple Music.
Tik op Apple Music op het Taycan-touchscreen om 50 miljoen nummers zonder reclame, afspeellijsten voor elke stemming en de hipste muziek via de Beats 1 wereldwijde livestream te streamen met gratis muziekstreamdata in uw auto. U kunt zelfs uw eigen aangepaste zender maken van elk nummer dat tijdens het rijden vanaf de radio wordt afgespeeld. Nieuwe eigenaren krijgen tot 6 maanden gratis Apple Music.
Image courtesy of !K7 Music.
Apple Music-abonnement vereist. Gratis data voor streaming van muziek in de auto gedurende drie jaar.

Andere functies

Deze functies zijn slechts een greep uit alle functies en diensten die Porsche Connect¹´² u biedt. In de Porsche Connect Store vindt u een overzicht van alle beschikbare functies voor uw voertuig.

Ontdek de Connect Store

¹De basis voor Porsche Connect is de LTE-communicatiemodule. Deze beschikt over een simkaartlezer voor een hoog bedieningscomfort en een optimale dataverbinding. In bepaalde landen is bovendien een geïntegreerde LTE-simkaart incl. databundel beschikbaar.
²Het Porsche Connect-gamma verschilt per model en beschikbaarheid per land. De informatie op deze pagina is bedoeld om u een algemeen overzicht te geven. Voor de beschikbaarheid van de service in uw voertuig, logt u in bij de Connect Store met uw Porsche ID.

Porsche Connect in het dagelijks leven

We begeleiden een festivalorganisator, een kunstenares en een ondernemer in hun dagelijks leven. Daarbij vertellen ze hoe Porsche Connect hun dagelijks leven vergemakkelijkt.

Nieuwe wegen op Sylt.
Berlijn zonder files.
Een korte trip in het Ertsgebergte.

Zo werkt Porsche Connect

1. Registreren
Om Porsche Connect te gebruiken, heeft u een Porsche ID nodig: uw sleutel tot de digitale wereld van Porsche. Als u uw Porsche bij een dealer hebt gekocht, ontvangt u automatisch een e-mail met uw Porsche ID en de bijbehorende registratielink voor My Porsche. Als u geen e-mail voor de registratie hebt ontvangen, neem dan contact op met uw Porsche dealer. Registreer uzelf in elk ander geval direct bij My Porsche.
2. Diensten activeren
In My Porsche kunt u de afzonderlijke diensten activeren of na afloop van uw all inclusive-periode aankopen. Op de startpagina van My Porsche wordt de 8-cijferige koppelcode (Pairing Code) weergegeven die u voor het gebruik van de Porsche Connect-diensten in uw voertuig nodig hebt. Voorwaarde voor de Porsche Connect-diensten is een ingestelde internetverbinding in uw voertuig. Meer informatie en handleidingen vindt u via het Support menu van de Porsche Connect Store.
3. Diensten gebruiken
Met uw Porsche ID logt u op uw smartphone in bij de Porsche Connect-app om toegang te krijgen tot de Connect-diensten van uw auto. Zo kunt u verschillende diensten en functies van Porsche Connect rechtstreeks in het PCM gebruiken of via uw smartphone openen. Op uw computer, telefoon of tablet heeft u bovendien de mogelijkheid om My Porsche te gebruiken en de diensten te configureren en te besturen.
Heeft u nog andere vragen?
Meer informatie over de beschikbaarheid van de diensten en antwoorden op uw vragen over de registratie en de activering van de Porsche Connect-diensten in uw voertuig zijn terug te vinden in de Porsche Connect Store.

Porsche Connect Store

Beschikbaarheid in uw Porsche

Porsche Connect is voor verschillende Porsche modellen vanaf modeljaar 2017 beschikbaar. Meer informatie over uw model is terug te vinden in de Porsche Connect Store. Klik daarvoor gewoon op het betreffende voertuigmodel.